Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Akbank Çöktü Mü : İran'da halk elektrik kesintilerinden şikayetçi - Para Borsa : Akbank trend topic listesine girdi.

Akbank Çöktü Mü : İran'da halk elektrik kesintilerinden şikayetçi - Para Borsa : Akbank trend topic listesine girdi.. Binlerce akbank müşterisi bu sabah erken saatlerden itibaren bankanın hiç bir sistemine ulaşamıyor. Akbank girdiğiizde akbank oturumunuz güvenlik nedeniyle sonlandırıldı. Türkiye'nin köklü bankalarından birisi olan akbank kullanıcıları, mobil işlemlerde sıkıntı yaşıyor. Bankanın mobil işlemleri, kredi kartı pos cihazları ve şubeler arasındaki sistemi çalışmıyor. Akbank'ta müşteriler hiçbir işlem gerçekleştiremiyor.

Akbank girdiğiizde akbank oturumunuz güvenlik nedeniyle sonlandırıldı. Akbank'ta müşteriler hiçbir işlem gerçekleştiremiyor. Akbank mobil çöktü mü akbank neden açılmıyor? Siber saldırı iddiaları ortaya atılırken akbank'tan konu hakkında açıklama yapıldı. Şubeye gittim oradan da paramı vermediler, bugün bana acil para gerekti ama akbank hesabımdaki paraya çöktü, şubeden bile paramı vermiyorlar.

Kurban Bayramı 1100 TL pandemi parası verilecek mi? 500 TL ...
Kurban Bayramı 1100 TL pandemi parası verilecek mi? 500 TL ... from i.superhaber.tv
Banka müşterileri bu sabah saat 08.00'den bu yana bankanın söz konusu hizmetlerine erişemiyor. Akbank'ta müşteriler hiçbir işlem gerçekleştiremiyor. Geçtiğimiz saatlerde meydana gelen erişim sıkıntısından sonra ilk açıklama geldi. Akbank yatar çekme ve para yatırma dahil, akbank eft, akbank havale, akbank internet bankacılığı başa olmak üzere hiç bir. Akbank girdiğiizde akbank oturumunuz güvenlik nedeniyle sonlandırıldı. Akbank'ın sabah 08.00'dan beri neredeyse bütün sistemleri çöktü. Siber saldırı iddiaları ortaya atılırken akbank'tan konu hakkında açıklama yapıldı. Çoğu kişi de sosyal medya hesaplarından bu duruma tepki.

Akbank kullanıcıları günün erken saatlerinden itibaren sisteme bağlanmakta zorluk yaşıyor.

Akbank'tan yapılan ilk açıklamada, sistemlerde yavaşlama ve kesintiler yaşandığı, ilgili birimlerin konuyla ilgili çalışmalarının devam ettiği. Akbank, dün sabah saatlerinde başlayan ve uzunca bir süre boyunca tüm banka sistemlerinin durmasına yol açan sorunla ilgili resmi bir açıklama yayınladı. Yaşanan bu sorunlar ''akbank çöktü mü?'' sorusunu akıllara getirdi. Mobil uygulamaya girilemiyor, uygulamaya girilemiyor. Akbank'ta bu sabah yaşanan sistem hatası düzeltildi ve banka yeniden bankacılık hizmetleri sunmaya başladı. İlgili birimlerimiz konuyla ilgili çalışmaktadır. Çoğu kişi de sosyal medya hesaplarından bu duruma tepki. Binlerce akbank müşterisi bu sabah erken saatlerden itibaren bankanın hiç bir sistemine ulaşamıyor. Bilgisayardan, mobil cihazlardan ve pos cihazlarından işlem yapmak isteyen müşteriler hatayla karşılaştı. Akbank'ta sistem çöktüakbank'ın bankacılık sistemi çöktü, kredi kartı ile benzin almak isteyen akbank kart sahipleri ödeme yapamadı.paramedya'da yer alan. 6 temmuz salı sabahında akbank hesabı olanlar ve işlem yapmak isteyenlerin siteye girişlerde sıkıntı yaşadıkları gözlemlendi. Akbank mobil çöktü mü akbank neden açılmıyor? Geçtiğimiz saatlerde meydana gelen erişim sıkıntısından sonra ilk açıklama geldi.

Akbank'ta müşteriler hiçbir işlem gerçekleştiremiyor. Binlerce akbank müşterisi bu sabah erken saatlerden itibaren bankanın hiç bir sistemine ulaşamıyor. Bilgisayardan, mobil cihazlardan ve pos cihazlarından işlem yapmak isteyen müşteriler hatayla karşılaştı. Akbank'ın neden yavaşladığı, erişim sorunu ve daha fazlası haberimizde. Peki, akbank oturum kapandı hatası nedir, akbank internet bankacılığı çöktü mü, mobil şube neden açılmıyor?

Bitpanda, büyümeyi yönetmek için fintech dünyasından ...
Bitpanda, büyümeyi yönetmek için fintech dünyasından ... from images.cointelegraph.com
Yaşanan sorun, sadece şubeleri değil. Türkiye'nin önde gelen bankalarından akbank'ta sistem çöktü. Ptt'de, sgk'da sistem çöktü lafına alışmıştık; Akbank, dün sabah saatlerinde başlayan ve uzunca bir süre boyunca tüm banka sistemlerinin durmasına yol açan sorunla ilgili resmi bir açıklama yayınladı. Akbank kullanıcıları günün erken saatlerinden itibaren sisteme bağlanmakta zorluk yaşıyor. Müşteriler bankanın hiç bir sistemine ulaşamıyor. Aktif mobil bankacılık uygulamalarından biri olan akbank mobil kullanıcıları uygulamada erişim sorunuyla karşılaşınca akbank mobil çöktü mü, neden açılmıyor? Akbank 6 temmuz 2021 çökmesi.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından akbank'ta sistem çöktü.

Akbank'tan sistemlerinde kesintiye ilişkin yapılan açıklamada, sistemlerimizde yavaşlama ve kesintiler yaşanmaktadır. Akbank'tan yapılan ilk açıklamada, sistemlerde yavaşlama ve kesintiler yaşandığı, ilgili birimlerin konuyla ilgili çalışmalarının devam ettiği. 6 temmuz salı sabahında akbank hesabı olanlar ve işlem yapmak isteyenlerin siteye girişlerde sıkıntı yaşadıkları gözlemlendi. Akbank ile bankacılık hizmetlerinin keyfini çıkarabilir, mobil banka deneyimi ile türkiye'nin en değerli bankası akbank mobil ve i̇nternet kullanıcı dostu üstün özellikleriyle size en uygun çözümleri sunar. Akbank'ın mobil ve internet bankacılığı da dahil bankacılık hizmetlerine erişim sağlanamıyor. Yaşanan bu sorunlar ''akbank çöktü mü?'' sorusunu akıllara getirdi. Ama akbank gibi büyük bir bankada olunca ve üstelik paranın çok fazla akış yaptığı bir. Akbank'ın yavaşlaması birçok internet müşterisini mağdur ederken sıklıkla 'akbank çöktü mü?' sorusu gelmeye başladı. Yaşanan sorun, sadece şubeleri değil. Banka müşterileri bu sabah saat 08.00'den bu yana bankanın söz konusu hizmetlerine erişemiyor. Müşteriler bankanın hiç bir sistemine ulaşamıyor. Akbank'ın neden yavaşladığı, erişim sorunu ve daha fazlası haberimizde. 5 temmuz pazartesi sabahı akbank hesabı olanlar ve işlem yapmak isteyenler işlemi başarısız oluyor.

Akbank kredi kartları neden çalışmıyor? Türkiye'nin köklü bankalarından birisi olan akbank kullanıcıları, mobil işlemlerde sıkıntı yaşıyor. Sabah 08.00 sularında başlayan problem, banka müşterilerini tedirgin ederken. Geçtiğimiz saatlerde meydana gelen erişim sıkıntısından sonra ilk açıklama geldi. Geçtiğimiz son saatlerde ortaya çıkan detaya göre akbank'ın sistemlerinde yaşanan çökme sorunu sebebiyle atm'lerden hiçbir işlem yapılamıyor.

Akbank'a neden girilemiyor? Çöktü mü? İlk açıklama geldi ...
Akbank'a neden girilemiyor? Çöktü mü? İlk açıklama geldi ... from static.daktilo.com
Akbank ile bankacılık hizmetlerinin keyfini çıkarabilir, mobil banka deneyimi ile türkiye'nin en değerli bankası akbank mobil ve i̇nternet kullanıcı dostu üstün özellikleriyle size en uygun çözümleri sunar. Akbank müşterileri, yaşanan teknik arızalardan dolayı akbank'ın sistemlerine giriş yapmakta sorun akbank müşterileri, sabah saatlerinden itibaren banka'nın internet sitesine giremediği gibi, mobil. Akbank'ın sabah 08.00'dan beri neredeyse bütün sistemleri çöktü. Türkiye'nin önde gelen bankalarından akbank'ta sistem çöktü. Milyonlarca müşterisi olan akbank'ta sistem çöktü. Ptt'de, sgk'da sistem çöktü lafına alışmıştık; Mobil uygulamaya girilemiyor, uygulamaya girilemiyor. Aktif mobil bankacılık uygulamalarından biri olan akbank mobil kullanıcıları uygulamada erişim sorunuyla karşılaşınca akbank mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

Ama akbank gibi büyük bir bankada olunca ve üstelik paranın çok fazla akış yaptığı bir.

Milyonlarca müşterisi olan akbank'ta sistem çöktü. Ptt'de, sgk'da sistem çöktü lafına alışmıştık; Akbank kullanıcıları günün erken saatlerinden itibaren sisteme bağlanmakta zorluk yaşıyor. Akbank müşterileri, yaşanan teknik arızalardan dolayı akbank'ın sistemlerine giriş yapmakta sorun akbank müşterileri, sabah saatlerinden itibaren banka'nın internet sitesine giremediği gibi, mobil. Sabah 08.00 sularında başlayan problem, banka müşterilerini tedirgin ederken. Yaşanan sorun, sadece şubeleri değil. Akbank'ta bu sabah yaşanan sistem hatası düzeltildi ve banka yeniden bankacılık hizmetleri sunmaya başladı. Ama akbank gibi büyük bir bankada olunca ve üstelik paranın çok fazla akış yaptığı bir. Aktif mobil bankacılık uygulamalarından biri olan akbank mobil kullanıcıları uygulamada erişim sorunuyla karşılaşınca akbank mobil çöktü mü, neden açılmıyor? Akbank'ın yavaşlaması birçok internet müşterisini mağdur ederken sıklıkla 'akbank çöktü mü?' sorusu gelmeye başladı. Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan akbank'ın bütün servisleri çöktü milyonlarca müşteri büyük. Akbank'ta bu sabah erken saatlerden itibaren, şube, atm, mobil akbank'tan yapılan açıklamada sistemlerimizde geçici olarak yaşanan yavaşlama ve kesintiler. Akbank 6 temmuz 2021 çökmesi.