Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorová - akordy, texty, spevník, videá, články - Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di . Testo e traduzione della canzone hana zagorová — nešlap, nelámej. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

S tebou naděje, co předtím řídly . NeÅ¡lap - neÅ¡lap, nelámej, cosi ve mnÄ› teprv klíčit začíná
Nešlap - nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná from zenou-titulky.com
Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di . Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. S tebou naděje, co předtím řídly . Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks.

Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Testo e traduzione della canzone hana zagorová — nešlap, nelámej. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di . S tebou naděje, co předtím řídly .

Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: OBRAZEM: HvÄ›zdné duo Zagorová - Rezek zaplnilo sál KD
OBRAZEM: Hvězdné duo Zagorová - Rezek zaplnilo sál KD from g.denik.cz
Testo e traduzione della canzone hana zagorová — nešlap, nelámej. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: S tebou naděje, co předtím řídly . Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, .

F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když .

Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di . Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Testo e traduzione della canzone hana zagorová — nešlap, nelámej. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. S tebou naděje, co předtím řídly . Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . S tebou naděje, co předtím řídly . Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Písnička NeÅ¡lap, nelámej - Hana Zagorová | karaoke eShop
Písnička Nešlap, nelámej - Hana Zagorová | karaoke eShop from www.pokrok.eu
Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . Testo e traduzione della canzone hana zagorová — nešlap, nelámej. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. S tebou naděje, co předtím řídly .

Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, .

Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. La pagina contiene il testo e la traduzione in italiano della canzone nešlap, nelámej di . Nešlap, nelámej lyrics by hana zagorová: Testo e traduzione della canzone hana zagorová — nešlap, nelámej. F#dim gmi7 ten, kdo slepe kone bodá do slabin, a bb sotva povšimne si prvních jerabin, f jeden ve druhém se nejdrív hledáme, gmi7 c f v srdci výhonky, když . S tebou naděje, co předtím řídly . Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks. Přišels ke mě jak bys mávl křídly, / jiné ruce, oči, ji. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorová - akordy, texty, spevník, videá, články - Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.. S tebou naděje, co předtím řídly . Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Testo e traduzione della canzone hana zagorová — nešlap, nelámej. Sign up for deezer and listen to nešlap, nelámej by hana zagorova and 73 million more tracks.